Prijava

Ostale emisije

Kutionica

S obzirom da smatramo kako je obrazovno područje iznimno važan segment programske politike pokrenuli smo dječju emisiju "Kutionica" koja se emitira svakog četvrtka u  17:45 u trajanju od 40 minuta.

Tako već od samih početaka i najmlađi imaju svoj kutak u programu Varaždinske televizije. U "Kutionici" gostuju brojni mališani, uglavnom iz najstarijih grupa pojedinih dječjih vrtića, koji uživo u studiju izrađuju različite dekoracije, stvari vezane uz određene blagdane i ostale prigode, ali i prezentiraju aktivnosti kojima se bave u vrtiću, dakako uz pomoć svojih teta. U sadržaju "Kutionice" treba spomenuti rubrike koje su od samih početaka u sklopu emisije - riječ je o Čitaonici u kojoj se u suradnji s Dječjim odjelom Gradske knjižnice "Metel Ožegović" u Varaždinu iz tjedna u tjedan malim gledateljima preporuča koju knjigu pročitati, propagirajući na taj način čitanje u vrijeme kada su djeca već pomalo zaboravila na to, te prilozima Škole stranih jezika koje mališane uz pomoć svojih profesora i malih polaznika uče engleskom, njemačkom, talijanskom, španjolskom, francuskom i ruskom jeziku.
U "Kutionici" se emitira i rubrika u kojoj djeca mogu doznati što je to promet, kako se ponašati u prometu, te sve ostale detalje vezane uz prometna pravila.

 
Više u ovoj kategoriji: « TV ordinacija U svjetlu vjere »