Prijava

Informativni program

VTV Dnevnik i Vijesti

VTV Dnevnik je obuhvatni dnevni pregled aktualnosti iz politike, gospodarstva, školstva, zdravstva, kulture i sporta. Uz pregled događanja u Varaždinskoj, Međimurskoj i Koprivničko-križevačkoj županiji, obrađuju se i društvena zbivanja, pojave i teme koje su osobito važne za pojedine životne sredine. VTV Dnevnik središnja je informativna emisija koja se emitira od ponedjeljka do subote u 18.00, dok VTV Vijesti u 10.00, 13.00, 17.00 i 20.00 donose kraće informacije u najvažnijim dnevnim događanjima.

Iz prošlosti

Svakodnevno u programu VTV Televizije, neposredno poslije središnjeg i večernjeg VTV Dnevnika u 18:00 i 22.30, na rasporedu je emisija "Iz prošlosti" koja u formi TV kalendara donosi pregled događaja i poznatih osoba koje su obilježile pojedine dane u prošlosti Varaždina, Varaždinske županije i sjeverozapadne Hrvatske.

VTV Tjednik

U okviru informativnog programa nedjeljom u 18.40 na rasporedu je emisija "VTV Tjednik" koja donosi pregled najvažnijih događaja u Varaždinskoj, Međimurskoj i Koprivničko-križevačkoj županiji koji su obilježili protekli tjedan.

Zastupnički klub

Što rade i koliko su angažirani u svome radu saborski zastupnici s područja sjeverozapadne Hrvatske gledatelji imaju prilike doznati u emisiji "Zastupnički klub". Riječ je o 30 minutnom razgovoru u kojem se analizira rad pojedinog saborskog zastupnika, njegovom djelovanju kroz saborske odbore, ali i angažiranju na rješavanju pitanja vezanih uz svakodnevni život stanovnika sjeverozapadne Hrvatske.

Riječ je o emisiji koju realiziramo u vanjskoj produkciji s neovisnom produkcijskom kućom "Novi ritam". Time su zadovoljena naša nastojanja da postupno povećavamo udio programa naručenog od neovisnih prudukcijskih kuća.

Otvoreni studio

U Otvorenom studiju, četvrtkom u 20.10, razgovara se o gotovo svim temama od politike, gospodarstva, poduzetništva, do kulture, znanosti i obrazovanja. Emisija je i prigoda za predstavljanje određenih gradskih ili županijskih projekata i programa o kojima se na taj način informiraju gledatelji kako bi bili upućeniji i uključeni u sve vidove sudjelovanja i suradnje s lokalnom samoupravom. Emisija je to koja je uspjela pobuditi veliki interes gledatelja, kako svojim temama tako i izborom gostiju u studiju, koji nisu samo iz naše regije, već su to često i eminentni stručnjaci u svom području na nivou čitave države.