Prijava

O nama

VTV Televizija

Utemeljena je 1992. godine sa svrhom proizvodnje i emitiranja televizijskog programa; do 1999. uspješno posluje kao produkcijska kuća i marketinška agencija.

1. veljače 1999. započinje emitiranje vlastitog programa s koncesijom za područje Varaždinske županije, a vrlo brzo VTV televizija postaje jedan od najutjecajnijih medija sjeverozapadne Hrvatske. Sjedište VTV televizije je u centru Varaždina, na 760 m2 vlastitog prostora, opremljenog najmodernijom digitalnom tehnologijom, koja omogućuje visok stupanj automatizacije u realizaciji programa.

vtv zgradaVTV emitira 24 sata programa dnevno, od čega više od 7 sati vlastite produkcije u 26 emisija koje se kreiraju prema željama i interesima gledatelja s područja sjeverozapadne Hrvatske. Za to se brinu 32 stalno zaposlena djelatnika i 15 vanjskih suradnika.

Početkom 2006. godine VTV televizija postaje nositelj prve regionalne koncesije u Hrvatskoj. Sada već signalom pokrivamo više od 70% Regije sjevjerozapadne Hrvatske.
Na taj način još je više proširen krug gledatelja, te učvršćen medijski utjecaj.

Cilj nam je pozitivno utjecati na svakog pojedinca i ostvarivati kontinuiranu i kvalitetnu interakciju s našim gledateljima i tako biti i ostati kreator programa za svakoga. Prema posljednjem istraživanju gledanosti na uzorku od 3.718 osoba VTV televiziju gleda 95,7% anketiranih – od toga stalno 30%, često 38,9%, a povremeno 25,9%.

Kreiranje programa prema željama gledatelja svrstalo nas je u sam vrh gledanosti televizija u Hrvatskoj.

Naš marketinški pristup – biti partner kroz kvalitetnu realizaciju promotivnih projekata, što potvrđuje više od 700 zadovoljnih oglašivača.


Naša vizija – VTV televizija kao suvremena tv kuća koja djeluje u urbanoj sredini, čiji program nosi taj duh urbanosti, ali nikako ne zaboravlja vrijednosti i običaje ovoga kraja.